L'ESO va que vola
Vine amb bici a l'institut

NOTÍCIES

  

Una iniciativa
d'Amics de la Bici.

 

2004 – primers resultats

El nostre projecte, "L'ESO va que vola. Vine amb bici a l'institut" recull la filosofia dels Camins Escolars o Rutes Segures a l'Escola, que també s'estan estenent per tot Catalunya. Promou els desplaçaments autònoms amb bicicleta entre l'estudiantat d'ESO en condicions de seguretat i confort. En aquest sentit, es considera plenament com un projecte de Camí Escolar amb bicicleta , que segueix una metodologia anàloga a la dels camins escolars per fer a peu.
+MÉS INFO

Lliurament de premis

Ring Ring als instituts.
El passat 15 de juny 2004 es va fer - en un entorn tan solemne com és el Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona - el lliurament dels premis de participació de l’Operació Ring Ring als instituts d’ESO que participen en el projecte d’Amics de la Bici “L’ESO va que vola. Vine amb bici a l’institut”. (Per començar, hi són quatre, d’instituts, l’IES Marianao de Sant Boi i els barcelonins IES Les Corts, IES Secretari Coloma i l’Escola Pia Sant Antoni, tot i que només als dos últims es va arribar a dur a terme l’Operació Ring Ring durant la Setmana de la Bicicleta del maig passat.)
+MÉS INFO

Els instis van amb bici

El passat 24 d’octubre de 2002, un dijous com qualsevol altre del calendari escolar, cinc instituts d’educació secundària de Barcelona i de Sant Boi de Llobregat van viure una experiència inusitada: desenes de joves que venien a classe amb bicicleta, participant en una Operació Ring-Ring, tot i la pluja que amenaçava i fins i tot queia en alguns barris.
+MÉS INFO